اولین گردهمایی مدیران و معاونان بین الملل و دفاتر همکاری های علمی و بین المللی در دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1402/6/15 | 
اولین گردهمایی مدیران و معاونان بین الملل و دفاتر همکاری های علمی و بین المللی در دانشگاه خوارزمی به مناسبت برگزاری دومین نمایشگاه بزرگ «جذابیت های تحصیل در ایران» روز یکشنبه پنجم شهریورماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه خوارزمی در سالن ۱۷ شهریور برگزار شد.
 در این جلسه آقایان: دکتر حسن بیگی رئیس دانشگاه، دکتر داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر سلمان‌پور معاون بورس و امور دانشجویان بین الملل، دکتر رازقی مدیر کل دانشجویان بین‌المللی سازمان امور دانشجویان،  دکتر کریم معاون اداری مالی و توسعه منابع انسانی، دکتر گنج بخش معاون فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر معصومی نیا معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر نصراصفهانی مشاور رئیس دانشگاه ، دکتر عظیمی مدیر مرکز روابط بین‌الملل دانشگاه و بیش از ۲۵۰ نماینده از معاونان و مدیران دفاتر بین الملل، مدیران آزفا، مجموعه های رشد و فناوری دانشگاه های برتر ایرانی اعم از دولتی، علوم پزشکی، آزاد، غیر انتفاعی و پیام نور حضور داشتند.
در ابتدای مراسم، دکتر حسن بیگی رئیس دانشگاه خوارزمی ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند، یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، شهدای اسلام، شهدای حریم و حرم، مدافعان سلامت و امنیت را گرامی داشت. وی عنوان کرد: دانشگاه خوارزمی از سال ۱۲۹۷ بعنوان اولین نهاد آموزش عالی کشور فعالیت خود را در حوزه های آموزش و پژوهش آغاز نمود و هم اکنون دانشگاه خوارزمی با ۱۵ دانشکده، ۲ موسسه تحقیقاتی،۱۲ پژوهشکده ، ۱۲۰۰۰ هزار دانشجو و ۵۰۷ عضو هیات علمی در دو پردیس تهران و کرج فعالیت می نماید.
رئیس دانشگاه اظهار کرد: در بخش بین الملل حدود۶۰۰ دانشجو در دانشگاه خوارزمی مشغول به تحصیل هستند. در بخش جذب دانشجویان بین‌الملل اگرچه رقابت ناسالمی گاهی اوقات وجود دارد ولی با هوشمندی سازمان امور دانشجویان  و با آیین نامه‌هایی که تدوین شده است رقابت‌های ناسالم حذف شده است.
وی افزود: یکی از مباحثی که در بخش دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه خوارزمی به آن توجه ویژه‌ای شده جذب نخبگان دانشجویان بین‌الملل است که برای آن برنامه ویژه‌ای داریم و امیدواریم با حمایت سازمان امور دانشجویان بتوانیم نخبگان خوبی را از کشورهای مختلف جذب نماییم.
رئیس دانشگاه در پایان اظهار امیدواری کرد که این همایش منشا خیر و برکت برای دانشگاه و کشور عزیزمان باشد و در ادامه شاهد انجام اقدامات موثری در این راستا باشیم.
سپس  آقای دکتر داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند گفت: همه ما اینجا جمع شده ایم برای اینکه بتوانیم جاذبه‌های تحصیل در دانشگاه‌های ایران را نشان دهیم تا کشور ایران به یکی از مراکز ثقل  جذب دانشجویان بین‌المللی در سطح جهان تبدیل شود.
وی با توجه به اهمیت چگونگی افزایش جاذبه های تحصیل در ایران بیان کرد: اگر هم افزایی صورت گیرد می توانیم جذب حداکثری دانشجویان بین‌المللی را در دانشگاه های کشور انجام دهیم و به نتایج مطلوبی دست پیدا کنیم.
معاون وزیر علوم افزود: اگر به تاریخ هزاره سوم توجه داشته باشید خواهید دید که ده کشور مسلط در جذب دانشجویان و برتر در جغرافیای علم، کشورهای آمریکا، برخی کشورهای اروپایی و پس از آن استرالیا است اما اکنون این شرایط تغییر پیدا کرده است به طوری که کشورهای چین، روسیه و ترکیه از قاره آسیا نیز به این چرخه وارده شده‌اند به همین منظور  ما  نیز که تا ۱۰ سال پیش جایگاه جذب را برای خود محال می‌دانستیم اکنون برای جذب بیشتر دانشجویان بین الملل امیدوارتر شده‌ایم.
رئیس سازمان اموردانشجویان با بیان اینکه موضوع جذب دانشجویان بین‌المللی یکی از مسائل مهم در دیپلماسی علمی کشور است تصریح کرد: بهترین کانال و راه ارتباطی برای مسلط شدن بر بازار یک کشور و شناخت از آن کشور، دانشجویان بین‌المللی هستند.
وی همچنین  با اشاره به اینکه همه کشورهای پیشرفته برای ارتقاء دیپلماسی علمی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و سیاسی خود از جذب دانشجویان بین‌المللی استفاده کرده‌اند اظهار داشت:  بدون تردید مناسبات آینده میان کشورها نیز بدون جذب دانشجویان بین‌المللی امکان پذیر نخواهد بود زیرا این دانشجویان اگر پس از فارغ التحصیلی به حوزه اقتصاد و بازار ورود کنند، مناسبات اقتصادی و بازاری کشور خود را با کشوری که در آن تحصیل کرده‌اند تقویت می‌کنند.
دکتر داداش پور عنوان کرد: این دومین نمایشگاه جاذبه‌های تحصیل در ایران است که با حضور همه کنشگران جذب دانشجوی بین المللی کشور از ۲۳ لغایت ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در محل مصلای بزرگ تهران برگزار خواهد شد.
در ادامه آقای دکتر محمدی ثانی دبیر اجرائی نمایشگاه توضیحاتی را در خصوص نحوه ثبت نام در سایت نمایشگاه، چیدمان و تعداد غرفه ها، حضور رسانه های داخلی، محل ملاقات سفرا و رایزن‌های خارجی با روسای ایران، تهیه فیلم و کلیپ های معرفی جاذبه‌های دانشگاه‌های کشور برای شرکت کنندگان خارجی در این نمایشگاه ارائه داد.
در پایان جلسه پرسش و پاسخ با حضور دکتر سلمانپور، دکتر محمدی ثانی، دکتر رازقی و دکتر منصوری با سوالاتی در خصوص نحوه برپایی نمایشگاه و دغدغه های مدیران و معاونان دانشگاه های مختلف برگزارشد.





CAPTCHA

دفعات مشاهده: 3163 بار   |   دفعات چاپ: 174 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر